22 April 2009

arti tanda anggota badan (versi jowo)

  • Share
  • [i]

nek drijine dowo biasane menangan karambol,
nek nonong bathuke biasane sesak topine,
nek pesek irunge biasane nek trabakan bahaya,
nek gedhe mripate cocoke nonton film layar lebar,
nek kriting rambute biasane boros shampone,
nek kuning kulite biasane gedhang.

Sumber : http://bayex.wordpress.com/2009/01/24/arti-tanda-anggota-badan-jowo/

0 comments: